70 227 227
top

Medlemsfordele

Alle håndværkere med et CVR nummer, vises på Anmeld Håndværker. Men vores medlemmer har flere fordele. Her kan du se nogle af dem.

Troværdighed

Kunder vil gerne læse om dig, på en side der ikke er din egen. Det er troværdigt.

Brugervenlighed

Vi bruger tid på at hjælpe håndværkeren, med at gøre det smart og nemt, at bruge sit medlemskab hos Anmeld Håndværker. Derfor har vi bl.a. udviklet integrationer til dit økonomisystem og Facebook, så alt sker af sig selv mens du arbejder.

Kontaktoplysninger

Som medlem får du vist dit telefonnummer, e-mail osv. på din profil. Du har desuden også link til din hjemmeside og Facebook side, hvis du har sådan en. Et profilbillede af mester er der også, for kunderne godt lide at se hvem de handler med.

Søgemaskineoptimering

Bliv vist flere gange, når mulige kunder søger efter en håndværker på nettet. Beskriv din kompetencer indenfor din branche, på din profil på Anmeld Håndværker. Det giver kunden bedre mulighed for at finde dig, når de søger efter en håndværker på nettet.

Statistik

Få et hurtigt overblik af, hvor mange der har været inde på din profil måned for måned. På denne måde kan du nemt selv holde øje med aktiviteten.

Garantiordning

Når du er medlem hos Anmeld Håndværker, giver du samtidig dine kunder mulighed for at gøre brug af vores garantiordning. Garantien giver kunden adgang til rådgivning hos en advokat og andre fagfolk, hvis et byggeprojekt går i stå, og det viser sig at håndværkeren har vist falske anmeldelser.


Hvad siger kunderne?


Glade medlemmerBliv medlem nu

bygogbolig.dk ApS - Usserød Kongevej 80, 1. - 2970 Hørsholm. CVR 21347035